De Flexchair®

De Flexchair® met zijn dubbel werkende kantelsysteem (2x3D) maakt sterk, verhoogt prestaties in sport en werk en voorkomt verzuim. De Flexchair® activeert en stimuleert ons diepe spiersysteem en draagt actief bij aan optimalisering van onze lichaamsbalans. Een sterke en gezonde rug begint bij een dynamisch actieve zit: de Flexchair®.

De Flexchair® bestaat uit een voet, een tussenstuk en een zitting, heeft geen rugleuning en geen armsteunen. Twee kogelgewrichten (2×3D) laten bewegingen toe in alle richtingen. De rug krijgt zijn vrijheid van bewegen terug. Zittend bewegen met de Flexchair® heeft veel voordelen: coördinatie en stabiliteit verbeteren, sportieve prestaties nemen toe en het zittende werk wordt langer volgehouden.

Geef rugklachten geen kans, gebruik de Flexchair® elke dag. Onbewust elke dag sterker. Bij het gebruik van de Flexchair® worden diepe rug- en buikspieren getraind. Deze diepe spieren zijn in onze moderne maatschappij steeds minder actief. De diepe spieren bereiden het lichaam voor om op juiste manier kracht te kunnen leveren met minder energieverbruik en meer souplesse.

Er wordt veel onderzoek gedaan naar trainings- en toepassingsmethodieken van deze diepe spieren. Door het trainen en functioneel gebruiken van de diepe rug- en buikspieren verbetert de lichaamsbalans en worden prestaties in sport en werk verbeterd. De pijnlijke en stijve rug wordt minder of klachten verdwijnen helemaal.

Blijf gezond, verbeter jezelf en gebruik de Flexchair® elke dag.

Maak een Afspraak