Algemene fysiotherapie

De algemene fysiotherapeuten bij Aalstzorg kunnen je helpen bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek en schouderklachten maar bijvoorbeeld ook bij knie- en enkelblessures.

Afspraak makenMeer lezen

Manuele therapie

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en de wervelkolom in het bijzonder. De resultaten van manuele therapie zijn vaak al snel te voelen, je merkt dat je weer vrijer beweegt en ervaart minder pijn.

Afspraak makenMeer lezen

Fysiotherapie voor ouderen

Onze in ouderen gespecialiseerde fysiotherapeuten begeleiden je om je mobiliteit en zelfstandigheid te herwinnen wanneer je bijvoorbeeld beperkingen ervaart in het bewegen of valproblemen hebt als gevolg van een ziekte of aandoening.

Afspraak makenMeer lezen

Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeuten zijn er op gericht om sportgerelateerde klachten te behandelen, zodat je je sport weer kunt beoefenen en weer pijnvrij kunt genieten en bewegen. We leggen de focus op het behandelen van de sportblessure en op het voorkomen van sportblessures in de toekomst.

Afspraak makenMeer lezen

Arbeidsfysiotherapie

Wanneer je lichamelijke klachten hebt waardoor je je werk niet meer (volledig) kunt uitvoeren, of een klacht die op je werkplek is ontstaan, is het goed om een afspraak met een arbeidsfysiotherapeut te maken. De arbeidsfysiotherapeut zorgt er samen met jou en (eventueel) je werkgever voor dat je snel weer volledig inzetbaar bent en klachtenvrij kunt werken.

Afspraak makenMeer lezen