Informatiebijeenkomst Valpreventie in Kampen

Op vrijdag 22 april 2022 heeft Aalstzorg in samenwerking met Apotheek Flevowijk een informatiebijeenkomst georganiseerd in Kampen. Het thema van de informatiebijeenkomst was Valpreventie. Collega’s Henk-Jan en Quinten hebben hier de mensen voorzien van informatie en tips die zij in de praktijk kunnen gebruiken om vallen te voorkomen. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan oefeningen die de mensen thuis kunnen uitvoeren.

Apotheek Flevowijk heeft de mensen verteld over medicijngebruik in verband met het risico om te vallen. Aan het einde van de bijeenkomst hebben wij de mensen een flyer uitgedeeld. Op deze valpreventie flyer staan oefeningen die mensen thuis kunnen doen. Onderstaand kunt u de flyer met oefeningen ten behoeve van valpreventie zelf bekijken.

Wilt u meer weten over valpreventie of heeft u andere vragen voor een van onze fysiotherapeuten? Neem dan contact op via info@aalstzorg.nl. Vanzelfsprekend, kunt u ook altijd een afspraak maken bij klachten of juist het voorkomen van klachten!

Maak een afspraak

Valpreventie flyer Aalstzorg Kampen

Valpreventie Aalstzorg