Een nieuwe samenwerking! Op dinsdag 21 september 2021 hebben Gerdinand Fix en Ron van Aalst hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen V.V. Wilsum en Aalstzorg fysio-manuele therapie.

Leden in beweging brengen en houden

V.V. Wilsum gaat de samenwerking aan met Aalstzorg op het gebied van het herkennen, behandelen en begeleiden van sportklachten en blessures. De samenwerking betekent dat er sneller geschakeld kan worden bij acute blessures van de selectie en er een vast aanspreekpunt is voor fysiotherapeutische klachten voor alle leden van de club.

Het doel van de samenwerking: Ervoor zorgen dat de leden van V.V. Wilsum in beweging blijven, plezier houden in de sport en hun prestaties optimaal, zonder klachten, kunnen leveren. “Aalstzorg is een professionele partij en wij zijn dan ook erg content deze extra service en dienstverlening aan onze leden te kunnen bieden”, aldus voorzitter Fix.

Meer weten over VV Wilsum? Klik dan hier!

Aalstzorg fysio-manuele therapie is al enige tijd actief aan de Maten 10 op onze locatie in Kampen waar sportgericht getraind kan worden in de juiste oefen- en trainingsruimte onder begeleiding van, onder andere, een Master Sportfysiotherapeut. Daarnaast biedt Aalstzorg een vrijblijvend blessurespreekuur aan op de maandagavond waar sporters een eerste kijk kunnen krijgen op hun klacht.

Samenwerken met Aalstzorg

Aalstzorg fysio-manuele therapie werkt samen met verschillende (sport)verenigingen om leden in beweging te brengen en te houden. Wilt u meer weten over samenwerken met Aalstzorg? Neem dan vooral contact met ons op!