Aalstzorg Lifestyle | Duo Training

Bij Aalstzorg Lifestyle begrijpen we dat fitness leuker kan zijn wanneer je het deelt. Daarom bieden we Duo Training aan, waarbij je samen met een trainingsmaatje kunt genieten van de voordelen van personal training tegen een gereduceerd tarief.

Samen fit worden, samen voordeel

Schrijf je nu in!

Waarom duo training bij Aalstzorg?

Persoonlijke begeleiding voor twee
Met Duo Training combineer je de voordelen van personal training met het plezier van samen sporten. Onze ervaren personal trainers nemen de tijd om de doelen van beide deelnemers te begrijpen en ontwikkelen een op maat gemaakt trainingsprogramma dat rekening houdt met individuele behoeften.

Motivatie en support
Samen trainen biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook een extra dosis motivatie. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen, uitdagen en samen successen vieren. Onze personal trainers zorgen voor een ondersteunende omgeving waarin jullie elkaar kunnen inspireren om het maximale uit elke sessie te halen.

Wat kun je verwachten?

Uitgebreide intake voor beide deelnemers
We beginnen met een grondige intake om de individuele doelen, eventuele beperkingen en persoonlijke voorkeuren van beide deelnemers te begrijpen.

Op maat gemaakt individueel trainingsschema
Onze personal trainer ontwikkelt een aangepast trainingsplan dat rekening houdt met de unieke behoeften en doelstellingen van beide deelnemers.

Continue evaluatie
Tijdens de trainingen monitoren we de vooruitgang van beide deelnemers en passen we het plan indien nodig aan om ervoor te zorgen dat jullie constant vooruitgang boeken.

Mentale ondersteuning
Onze personal trainer staat klaar om niet alleen de fysieke maar ook de mentale ondersteuning te bieden die nodig is om jullie doelen op een efficiënte manier te behalen.

Schrijf je nu in!

Wat levert het op?

Duo training heeft als voordeel:

  • Gedeelde kosten met een aantrekkelijke korting
  • Een ondersteunende en gemotiveerde trainer
  • Een vertrouwelijke omgeving om in de sporten
  • Gezamenlijke vooruitgang en succeservaringen