Maak kennis met Tamar

Mijn naam is Tamar Kwakkel en ik ben in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan het Saxion in Enschede. Mijn interesse in de neurologische en geriatrische doelgroepen binnen de fysiotherapie werd verder aangewakkerd tijdens mijn eindstage op de neurologieafdeling van revalidatiecentrum het Roessingh in Enschede.

Na mijn afstuderen heb ik twee jaar lang gewerkt op diverse geriatrische revalidatieafdelingen, waaronder neurologie, in een verpleeghuis. In 2020 maakte ik de overstap naar Aalstzorg, waar ik sindsdien met veel plezier werkzaam ben als fysiotherapeut in Zwolle. Binnen de praktijk richt ik mij voornamelijk op ouderen en mensen met neurologische aandoeningen, zoals een beroerte.

Ik ben enthousiast over de vakkundigheid en diversiteit binnen Aalstzorg. Het samenwerken met collega’s om tot mooie resultaten te komen, spreekt mij erg aan. In mijn benadering hanteer ik een laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Ik geloof dat een goede band met de patiënt essentieel is voor een succesvolle behandeling en een goed herstelproces.

Door mijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak streef ik ernaar om samen met mijn patiënten te werken aan een optimaal herstel en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Neurologische Klachten
Fysiotherapie voor Ouderen
Revalidatie en Herstel

Aalstzorg team