Maak kennis met Nienke

Mijn naam is Nienke Stegeman en in 2009 heb ik mijn diploma als fysiotherapeut behaald. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Aalstzorg. De afgelopen jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in schouderklachten en heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in orthopedische revalidatie, zoals bij nieuwe heupen en knieën.

Naast het toepassen van medical taping en dry needling, ben ik sinds 2022 ook bezig met echografie. Ik kijk ernaar uit om me hierin de komende jaren verder te ontwikkelen.

Door goed te luisteren naar mijn patiënten en een uitgebreid onderzoek uit te voeren, probeer ik samen met hen een zo effectief mogelijke behandeling te vinden. Ik geloof in een persoonlijke benadering waarbij we samen op zoek gaan naar gepaste oplossingen, variërend van therapie en oefeningen tot leefstijlaanpassingen. Mijn doel is om klachten (grotendeels) te laten verdwijnen en patiënten te motiveren zodat ze zelf hun gezondheid kunnen beheren, indien nodig.

In de 15 jaar dat ik werk als fysiotherapeut heb ik gemerkt dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn. Als ik ergens niet uitkom, aarzel ik niet om advies in te winnen bij mijn collega’s binnen Aalstzorg. De rijke kennis en kunde binnen de praktijk maken het werken hier uitdagend en boeiend.

Ik hoop dat mijn persoonlijke benadering ervoor zorgt dat mensen graag bij me terugkomen, alleen als het nodig is natuurlijk. Als fysiotherapeut in Zwolle ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg aan mijn patiënten, en ik kijk ernaar uit om hen te helpen op hun weg naar herstel en welzijn.

Aangesloten bij netwerken

SchouderNetwerk Groot Zwolle

 

Fysiotherapeut Nienke Stegeman
Schouderklachten
Sportblessures
Orthopedische Klachten
Knie- en Heuprevalidatie
Dry Needling
Echografie
Medical Taping

Aalstzorg team