Maak kennis met Mike

Prettig om kennis te maken! Ik ben Mike en al sinds 1999 werkzaam als fysiotherapeut bij Aalstzorg in Zwolle. Naast mijn werkzaamheden als arbeidsfysiotherapeut, waarbij ik ook op locatie bij cliënten werk, heb ik mij gespecialiseerd in het actief begeleiden van mensen met COPD, Hartfalen en -revalidatie, Claudicatio en Overgewicht.

Op onze locatie in Assendorp werk ik nauw samen met een psychologe. Samen verzorgen wij, indien nodig, een fysiek (oefen-)traject voor onze cliënten. Voor mensen met chronische lage rugklachten maak ik gebruik van een bijzonder trainingsmiddel: de RBT-trainer, ook wel bekend als de Flexchair. Als geregistreerd Flexchair-trainer kan ik hiermee effectieve therapie bieden.

Bij mij ben je verzekerd van respectvolle zorg. Ik hecht grote waarde aan het serieus nemen van de klachten van mijn patiënten. Elke patiënt die tegenover mij zit, verdient mijn volledige aandacht en respect. Samen met mijn patiënten streef ik ernaar om een behandelplan op te stellen dat aansluit bij hun individuele behoeften en doelen.

Wil je meer weten over mijn expertise of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen op weg naar een betere gezondheid.

Aangesloten bij netwerken

Chronisch ZorgNet

Fynon

Arbeidsfysiotherapie
Leefstijlcoach / GLI
Hartrevalidatie
Rookstopcoach
Post COVID
COPD

Aalstzorg team