Maak kennis met Martine

Mijn naam is Martine Assink en ik ben sinds 1999 werkzaam als fysiotherapeut. Mijn carrière begon direct na mijn afstuderen waarbij ik mij meteen richtte op de ouderenzorg. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in zowel de verpleeghuiszorg als de eerstelijns ouderenzorg. In december 2021 heb ik de overstap gemaakt naar Aalstzorg, een praktijk die bekend staat om haar expertise en waar kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Mijn specialisatie ligt bij de ouder wordende mens. Gedurende mijn loopbaan heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van ouderen, zowel in zorginstellingen als thuis en in de praktijk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd als Oedeemtherapeut en heb ik verschillende nascholingen gevolgd op het gebied van oncologie. Ook ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet.

Dus ook als u vragen heeft over oedeem, al dan niet gerelateerd aan kanker, kunt u bij mij terecht. Ik ben fysiotherapeut in Zwolle, maar ik zie ook patiënten aan huis. Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering en zet mij volledig in om mijn patiënten de best mogelijke zorg te bieden, zodat zij hun dagelijks leven weer zo goed mogelijk kunnen oppakken.

Aangesloten bij netwerken

OncoNet

Parkinsonnet

 

Fysiotherapie voor Ouderen
Parkinson
Oedeemtherapie

Aalstzorg team