Maak kennis met Lisa

Mijn naam is Lisa Groot Koerkamp en ik heb mijn diploma als algemeen fysiotherapeut behaald aan de Hogeschool Utrecht in 2014. Mijn passie voor revalidatie, sport en sportblessures leidde mij naar de Master Sportfysiotherapie, die ik met succes heb afgerond in 2019. Vanaf 2020 werk ik met veel enthousiasme voor Aalstzorg, waar ik me vooral aangetrokken voel tot de individuele zorg en de sportspecifieke aanpak.

Binnen Aalstzorg richt ik me op het herstel van sportieve prestaties, blessurepreventie en het verbeteren van sportprestaties voor zowel topsporters als recreatieve sporters van alle leeftijden. Mensen kunnen bij mij terecht met een sportspecifieke hulpvraag, waarbij ik ondersteuning bied bij het sportief functioneren, het voorkomen van blessures en het verbeteren van sportprestaties.

Daarnaast ben ik betrokken bij diverse sportclubs in de regio Zwolle/Kampen. Mijn specialisme ligt met name op het gebied van orthopedische revalidatie van de knie, en het behandelen van knieblessures veroorzaakt door trauma’s of overbelasting. Ik maak gebruik van uitgebreide beweeganalyses, gevolgd door een individueel gerichte, sportspecifieke aanpak, die zowel bio-psycho-sociaal als actief is.

Ik ben vastbesloten om u met plezier en zonder klachten weer te laten sporten. Graag help ik u verder als fysiotherapeut in Zwolle en Kampen.

Aangesloten bij netwerken

Voorste Kruisband Netwerk (Knee@Work)
Fynon Artrose Netwerk Zwolle

 

Master Sportfysiotherapie
Acute Blessures en Overbelasting
Orthopedische Revalidaties Knie
Orthopedische Revalidaties Enkel
Orthopedische Revalidaties Heup

Aalstzorg team