Mijn naam is Lisa Groot Koerkamp en ik ben in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Aangezien mijn interesse binnen de fysiotherapie bij revalidatie, sport en sportblessures ligt, heb ik de Master Sportfysiotherapie gevolgd, welke ik in 2019 succesvol heb afgerond. In 2020 ben ik voor Aalstzorg gaan werken, waar de individueel gerichte zorg en de sportgerichte aandacht en aanpak mij erg aansprak.

Binnen de praktijk van Aalstzorg zal ik mij richten op het herstellen van het sportief functioneren, het voorkomen van blessures en het verbeteren van sportprestaties van zowel topsporters als recreatieve sporters van alle leeftijden.

Tevens ben ik betrokken bij enkele sportclubs in de regio Zwolle/Kampen. Mijn specialisme binnen de sportfysiotherapie ligt bij de orthopedische revalidatie van de knie, en bij knieblessures als gevolg van een trauma of overbelasting. Middels uitgebreide beweeganalyses, gevolgd door een sportspecifieke aanpak gericht op uw hulpvraag, hoop ik u weer met veel plezier klachtenvrij te laten sporten!

Aalstzorg team