Maak kennis met Kirsten

Mijn naam is Kirsten Boon en ik heb mijn algemene fysiotherapie opleiding aan de Hogeschool Utrecht afgerond in 2018. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Aalstzorg, zowel in Zwolle als Kampen. Ik ben gespecialiseerd in dry needling en medical taping, en heb een sterke affiniteit met sportgerelateerde klachten.

Wat mij in mijn werk bij Aalstzorg vooral aanspreekt, is de mogelijkheid om een open, eerlijke en persoonsgerichte benadering te hanteren. Ik geniet van het feit dat ik een verscheidenheid aan klachten zie, variërend van sportblessures tot klachten bij ouderen. Deze diversiteit in patiënten en klachten maakt mijn werk extra boeiend en uitdagend.

Voor mij is het een uitdaging om samen met mijn cliënten te kijken naar de oorsprong van hun klachten en van daaruit een oplossingsgericht behandeltraject te volgen. Ik geloof sterk in een persoonsgerichte aanpak, waarbij ik nauw samenwerk met mijn cliënten om hen te ondersteunen bij hun herstel. Mijn doel is om hen te helpen bij het bereiken van hun specifieke behandelingsdoelen en hen te begeleiden naar een leven vrij van klachten en beperkingen.

Met mijn passie voor het vak en mijn oprechte betrokkenheid bij mijn cliënten, help ik u graag verder!

Dry Needling
Medical Taping
Shockwave

Aalstzorg team