Maak kennis met Jonathan

Mijn naam is Jonathan Tromp en sinds 2009 ben ik werkzaam voor Aalstzorg als fysiotherapeut in Zwolle.

Binnen het team van Aalstzorg vervul ik niet alleen de rol van manueel en fysiotherapeut, maar ik ben ook actief betrokken bij kwaliteitszorg, coördinatie, en het begeleiden van stageperiodes. Mijn specialisaties omvatten onder meer manuele therapie, echografie, en het behandelen van hand-, pols- en schouderklachten.

Ik sta voor een weloverwogen benadering van de fysiotherapie, waarbij ik gebruik maak van de pijlers binnen evidence-based practice. Deze pijlers omvatten mijn klinische expertise, wetenschappelijk bewijs en de overtuigingen van de patiënt. In de gezondheidszorg, en specifiek binnen de fysiotherapie, zijn veel kwesties niet zwart-wit. Er blijven nog vele vragen onbeantwoord, maar gelukkig groeit ook onze kennis gestaag.

Als fysiotherapeut in Zwolle en als student van een Universitaire Master Gezondheidswetenschappen, beschouw ik het als mijn taak om patiënten te informeren en inzicht te geven, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun behandeling. Ik hecht waarde aan een samenwerking waarin we gezamenlijk tot een behandelplan komen, waarbij we zorgvuldig afwegen of een behandeling nodig is en zo ja, welke benadering het meest geschikt is.

Mijn doel is om mijn patiënten te voorzien van hoogwaardige zorg die gebaseerd is op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Met mijn expertise en betrokkenheid bij Aalstzorg, hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan uw welzijn en gezondheid.

Master Manuele Therapie
Schouderklachten
(Draai)Duizeligheid
Hand- en Polsklachten
Hoofdpijnklachten
Echografie

Aalstzorg team