Maak kennis met Henk-Jan

Ik ben Henk-Jan en afgestudeerd fysiotherapeut sinds 2018. Ik streef ernaar mensen te helpen bij het herstellen van (langdurige) klachten. Mijn aanpak is gebaseerd op het begrip dat herstel een proces van vallen en opstaan is, en ik ben er om mijn patiënten gedurende dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat mijn aanpak kenmerkt, is mijn nauwe betrokkenheid bij elke patiënt. Ik geloof in een persoonlijke samenwerking, waarbij ik mij richt op het bieden van de nodige ondersteuning om grip te geven op het herstel en de algemene gezondheid. Mijn doel is om te helpen bij de vraag: “Wat kan ik doen om goed met mijn klacht om te gaan, te herstellen of om klachten te voorkomen?”

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten en heb expertise ontwikkeld op verschillende gebieden van fysiotherapie waarmee ik mensen zowel in Zwolle als Kampen verder kan helpen. Tijdens uw behandeltraject geef ik handvatten, informatie en inzicht om op een juiste manier de (gezondheid)probleem aan te pakken.

In Aalstzorg zie ik een enthousiaste club zorgverleners met een zelfkritische houding en de ambitie hebben om de meest actuele, persoonlijk en hoge kwalitatieve zorg te leveren.

Aangesloten bij netwerken

Chronisch Zorgnet – https://www.chronischzorgnet.nl/

 

COPD
Hart-, Vaat- en Longrevalidatie
Chronische (pijn)Klachten
Osteoporose
Claudicatio (Etalagebenen, Vaatlijden)

Aalstzorg team