Fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten van Aalstzorg

Snelle, optimale zorg door individuele en persoonsgerichte aanpak van A tot Z, dat is onze visie.

Onze praktijk, in 1987 opgericht door Ron van Aalst, bestaat uit een team van 12 fysiotherapeuten en onze administratief medewerkster. Naast de reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in onder andere algemene fysiotherapie, manuele therapie, arbeidsfysiotherapie, diagnostiek, behandeling en begeleiding bij sportblessures.

Ook training en begeleiding van specifieke patiënten groepen zoals bij COPD, hartfalen, vaatproblematiek, diabetici, chronische rugklachten.

Suzanne Herpel

Suzanne Herpel

Mijn naam is Suzanne Herpel en werk sinds 2011 bij AalstZorg. Ik ben sportief aangelegd, CALO afgerond. Ik ben fysiotherapeut bij de heren selectie Hockey HCZ en Fysiek trainer bij Dames voetbalselectie PEC. Verzorg Pilates lessen en pas dry needling toe. Meer informatie over Suzanne…

Jeroen Klein

Jeroen Klein

Mijn naam is Jeroen Klein. Ik ben in juli 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en ben algemeen fysiotherapeut en Master manueel therapeut SOMT. Daarnaast ligt mijn interesse bij het door ontwikkelen en behandelen met shockwave. Meer informatie over Jeroen….

Ellen van Boven

Ellen van Boven

Ik ben Ellen van Boven en sinds juni 2007 ben ik met veel plezier werkzaam bij AalstZorg in Kampen. Naast algemene fysiotherapie specialiseer ik mij in behandelingen met Dry needling en ben ik lid van het schouder, COPD- en hartfalen netwerk. Daarnaast behandel en begeleid ik in directe samenwerking met de pijnpoli ISALA  mensen met chronische pijnklachten middels TENS behandeling Meer informatie over Ellen….

Linda Boschman

Linda Boschman

In mijn baliefunctie fungeer ik als spin in het web en heb veel contact met cliënten/patiënten. Meer informatie over Linda….

Mike Kerstens

Mike Kerstens

Hallo, ik werk al sinds 1999 als fysiotherapeut en arbeids- fysiotherapeut bij AalstZorg. Het is plezierig en dankbaar werken in deze dynamische en vooruitstrevende praktijk. Naast algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in COPD, hartfalen en claudicatie problematiek. Verzorg flexchairtraining.  Meer informatie over Mike….

Jonathan Tromp

Jonathan Tromp

Ik ben Jonathan Tromp. Master Manuele therapeut SOMT en algemeen fysiotherapeut. Gespecialiseerd in schouder- hand en pols problematiek. Specialisaties Manuele therapie en echografie. Meer informatie over Jonathan…

Douwe van Klinken

Douwe van Klinken

Naast de algemene- en sport fysiotherapie ligt mijn interesse bij revalidatie binnen ouderenzorg , parkinson en valpreventie. Werk daarbij veel samen met thuiszorg organisaties in Kampen en in Zwolle. Meer informatie over Douwe….

Chris Grevers

unnamed

Ik ben Chris Grevers. In 2006 ben ik afgestudeerd en direct aan het werk gegaan als fysiotherapeut om in 2012 mijn master manuele therapie af te ronden aan de Somt in Amersfoort.. Sinds 1 juni 2018 werk ik met veel plezier  bij Aalstzorg als manueel therapeut op de vestigingen in Assendorp en de Wipstrik.

Ron van Aalst

Ron van Aalst

Praktijk eigenaar, fysio-manueel therapeut. “In beweging zijn en blijven!” Sportfysio bij Hockey HC Zwolle en selectie DOS Kampen, Acro Wilhelmina. Daarnaast specialiseer ik mij in chronische pijnproblematiek en echografie. Meer informatie over Ron….

Ester Bwefar

Ester Bwefar

Ik ben algemeen fysiotherapeut en neem ook waar voor mijn collega’s binnen Aalstzorg. Meer informatie over Ester….

Lysanne Visscher

Lysanne Visscher

Ik ben algemeen fysiotherapeut en daarnaast pas ik ook dry needling toe en ben in opleiding voor master manuele therapie aan de SOMT. Mijn speciale interesse ligt o.a bij de dans/ acro en turnsport. Daarnaast behandel en begeleid ik in directe samenwerking met pijnpoli ISALA, mensen met chronische pijnklachten middels TENS behandeling. Meer informatie over Lysanne….

Marion Pieper

marion
Ik ondersteun sinds 1 januari 2018 het secretariaat.