Samen sterker met Aalstzorg

De visie van Aalstzorg is dichtbij haar patiënten en partners staan door middel van samenwerking en een gespecialiseerde aanpak. Wij zijn van mening dat samenwerking binnen de zorg van groot belang is om mensen verder te helpen bij blessures of pijn tijdens het bewegen. Ons team van fysio’s in Zwolle en Kampen werken dan ook nauw samen met sportverenigingen en andere partijen.

Naast deze samenwerkingen, is Aalstzorg aangesloten bij verschillende netwerken en samenwerkingsverbanden. Zo is Aalstzorg aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie, het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. Andere netwerken en samenwerkingsverbanden waarin wij participeren zijn.

Maak een Afspraak
Teamwork-volleybal

Onze samenwerkingen

Basic-Fit

In Kampen bevinden wij onszelf in de Basic-Fit aan de Maten 10. Hier werken wij nauw samen met de trainers van Basic-Fit en vindt er afstemming plaats over blessures en revalidaties. Wij kunnen hierdoor ook de zalen gebruiken van de vestiging en hebben wij 3 behandelruimtes op locatie.

Klik hier voor meer informatie over Basic-Fit Kampen

Logo van Basic-Fit

HCzwolle_clublogo

HC Zwolle

Al meerdere jaren zijn wij partner van Hockey Club Zwolle aangaande blessures, blessurepreventie en het snel schakelen bij sportblessures van leden van de club in Zwolle. Naast het snel verhelpen van pijn bij de spelers, ondersteunen wij ook de selectie tijdens, voor- en na wedstrijden in het weekend.

Meer weten over HC Zwolle? Klik dan hier!


VV DOS Kampen

Aalstzorg werkt ook samen met Voetbalvereniging DOS Kampen. Hier begeleiden wij recreanten en spelers van de selecties omtrent blessures in Kampen. Doordat er goed onderling contact is met de staff kunnen wij spelers snel hebben met sportblessures die ontstaan tijdens trainingen en/of wedstrijden.

Meer informatie over VV DOS Kampen hier!

DOS Kampen LOGO

logo-cse-transparant

CSE Landstede

Aalstzorg is aangesloten bij CSE Topsport Academie Landstede. Wij begeleiden hier jonge topsporters op het gebied van bewegen en trainingen. Zo ondersteunen wij de ontwikkeling van de prestaties en nog belangrijker, het plezier van de sport uitoefenen.

Lees hier meer over CSE Landstede!


Atletiek Academie Zwolle

Onze fysiotherapeuten in Zwolle ondersteunen Atletiek Academie Zwolle met het ontwikkelen van haar ambities en doelstellingen. Doordat er een korte lijn is met de fysio in Zwolle, kan er snel geschakeld worden bij blessures en de revalidatie daarvan.

Lees hier meer over Atletiek Academie Zwolle

Logo-atletiek-academie-zwolle

Logo-VVWilsum

VV Wilsum

Aalstzorg werkt samen met Voetbalvereniging Wilsum om spelers verder helpen bij blessures of het herstellen van een blessure.

Meer informatie over VV Wilsum lees je hier!


Wilhemina Gymnastiek Kampen

Aalstzorg ondersteunt de leden van Wilhemina Gymnastiekvereniging Kampen. Dit doen wij door snel te kunnen reageren op blessures en bij te dragen aan een goede voorbereiding voor wedstrijden.

Meer informatie over Wilhemina Gymnastiek Kampen lees je hier!

Logo-Wilhemina-Kampen

logo-vv-berkum

VV Berkum

Aalstzorg is al meerdere jaren sponsor bij Voetbalvereniging Berkum.

Meer informatie over VV Berkum lees je hier!


Crossfit Kampen

Aalstzorg ondersteunt de leden van Crossfit Kampen door middel van een maandelijks spreekuur op locatie. Het doel van deze samenwerking is ervoor zorgen dat leden zonder pijn kunnen blijven sporten. Door de samenwerking met onze fysio in Kampen dragen wij zo ons steentje bij.

Hier lees je meer over Crossfit Kampen!

Logo Crossfit Kampen