Aalstzorg Fysiotherapie

Onze praktijk, in 1987 opgericht door Ron van Aalst, bestaat uit een team van negen fysiotherapeuten, twee administratief medewerksters. Naast de reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in onder andere Algemene fysiotherapie, Manuele therapie, Arbeidsfysiotherapie en Sportfysiotherapie.

Ook geven we training en begeleiden we specifieke patiënten groepen zoals patiënten met COPD, hartfalen of -revalidatie, vaatproblematiek, overgewicht en chronische rugklachten.

Persoonlijke benadering

Onze benadering wordt als zeer persoonlijk ervaren. We helpen je natuurlijk medisch maar nemen daarnaast ook een coachende en adviserende rol in wanneer de situatie daar om vraagt.

Breed netwerk

Wij beschikken over een zeer breed netwerk. Wanneer een behandeling niet het gewenste resultaat oplevert spreken we dit netwerk aan en zorgen wij ervoor dat je bij de juiste behandelaar verder geholpen wordt.

Waarom fysiotherapie voor jou?

Met fysiotherapie voorkom je dat je klachten verergeren of terugkeren.

Wij merken pas hoe veel we bewegen als het lichaam even niet meer meewerkt. De fysiotherapeut kan je begeleiden en behandelen bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten of bij knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening, zoals reuma of artrose. De fysiotherapeuten van Aalstzorg adviseren, behandelen en begeleiden je zodat je weer zo goed mogelijk je dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren.

Missie, visie en kernwaarden

Aalstzorg wil u verder helpen door u in beweging te brengen en in beweging te houden. Samen met u werken we aan uw herstel met behulp van de beste professionals en tools. Wij betrekken u bij het zorgproces en hebben samen met u als doel om het door u gekozen en gewenste eindresultaat te behalen. Onze professionals zorgen voor de begeleiding, coaching en ondersteuning.

De visie van de praktijk Aalstzorg is dicht bij onze klanten en partners staan, servicegericht zijn en gespecialiseerde zorg bieden.
Aalstzorg wil zich nu en in de nabije toekomst onder meer onderscheiden door de focus op specialisatie en preventieve zorg. Door deze focus kan Aalstzorg zich steeds beter profileren en onderscheiden in de markt. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met de filosofie van Aalstzorg dat de zorg voor de patiënt zijn essentie vindt bij persoonlijke aanpak, aandacht en specialisme.