Fysiotherapie in Zwolle en Kampen

Aalstzorg is in 1987 opgericht door Ron van Aalst. Destijds begonnen als eenmanspraktijk voor fysiotherapie in Zwolle en gegroeid naar team van drie administratief medewerksters en elf fysiotherapeuten in Zwolle en Kampen. Naast de reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in Manuele therapie, Sportfysiotherapie en Fysiotherapie voor Ouderen.

Naast fysiotherapie in Zwolle en Kampen, trainen en begeleiden wij ook groepen. Denk hierbij aan patiënten met COPD, hartfalen of -revalidatie, vaatproblematiek, overgewicht en chronische rugklachten. Wij willen met onze praktijken in Zwolle en Kampen centraal in de omgeving staan. Zo denken wij graag mee met lokale initiatieven en ondersteunen wij sportclubs zoals HC Zwolle en DOS Kampen.


Aandacht

De persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Onze fysiotherapeuten in Zwolle en Kampen zijn er niet alleen om u van klachten af te helpen, maar ook om deze in de toekomst te voorkomen. Dit doen wij door u niet alleen op medisch vlak te begeleiden maar ook door u te coachen in bijvoorbeeld leefstijl of andere dagelijkse factoren.

Specialisme

Aalstzorg staat voor kwalitatief, hoogwaardige zorg. Dit doen wij door ons te specialiseren maar ook doordat wij intern kennis op peil houden. Zo scholen onze collega’s zich bij in nieuwe technieken en vinden er intern kennisdelingen plaats. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk om de samenwerking met andere praktijken en disciplines aan te gaan. Wij houden patiënten niet onnodig lang vast en kijken samen verder indien nodig. Indien een behandeling niet doeltreffend is, kijken wij samen verder om ervoor te zorgen dat u bij de juiste behandelaar of discipline terecht komt.

Aalstzorg helpt je verder

Aalstzorg helpt je verder door je in beweging te brengen en in beweging te houden. Samen werken we aan het herstel met behulp van de beste professionals en tools. Wij betrekken je bij het zorgproces en gaan samen voor een doel: om het door u gekozen en gewenste eindresultaat te behalen. Onze professionals zorgen voor de begeleiding, coaching en ondersteuning.

De visie van de praktijken van Aalstzorg is dicht bij onze klanten en partners staan, servicegericht zijn en gespecialiseerde zorg bieden. Aalstzorg wil zich nu en in de nabije toekomst onder meer onderscheiden door de focus op specialisatie en preventieve zorg binnen de fysiotherapie in Zwolle en Kampen. Door deze focus kan Aalstzorg zich steeds beter profileren en onderscheiden in de markt. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met de filosofie van Aalstzorg dat de zorg voor de patiënt zijn essentie vindt bij persoonlijke aanpak, aandacht en specialisme.