Middels dit nieuwsbericht willen wij u attenderen op het feit dat wij gedurende de zomervakantie een kleine aanpassing in de bereikbaarheid hanteren. Waar onze backoffice ook een welverdiende vakantie geniet is de telefonische bereikbaarheid voor het maken van afspraken voor fysiotherapie in Zwolle en Kampen als volgt.

Vanaf 18 juli tot en met 5 augustus

Is de backoffice maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 12:00 en vanaf 12:30 tot 16:30 telefonisch bereikbaar. Alleen op de woensdag is de backoffice vanaf 12:00 niet telefonische bereikbaar voor het maken van afspraken voor fysiotherapie in Zwolle en Kampen.

Vanaf 8 augustus tot en met 26 augustus

Is de backoffice maandag, dinsdag en woensdag van 08:00 tot 12:00 en vanaf 12:30 tot 16:30 telefonisch bereikbaar. Op donderdagmiddag vanaf 12:00 en vrijdagmiddag vanaf 12:00 zijn wij telefonisch niet bereikbaar voor het maken van afspraken voor fysiotherapie in Zwolle en Kampen.

Voicemail en e-mail

Vanzelfsprekend kunt u altijd een voicemail achterlaten wanneer u deze te horen krijgt. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken om een verzoek voor een fysiotherapie afspraak in te dienen. Een derde weg die u kunt bewandelen is een mail sturen naar info@aalstzorg.nl.

Wij hopen u middels deze weg voldoende te hebben geïnformeerd en wij wensen u een prettige zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Het Aalstzorg Team