In oktober 2020 zijn wij de samenwerking aangegaan met ‘Van 50 plus voor 50 plus’. Samen met deze organisatie willen wij een stap in de goede richting zetten naar het nog beter kunnen bedienen van de vijftig-plus doelgroep. De missie van ‘Van 50 plus naar voor 50 plus’ luidt als volgt:

‘Ons land telt 5 miljoen 50 plussers, in het jaar 2025 zal dit aantal gestegen zijn naar ca. 7,5 miljoen mensen. Deze mensen hebben allerlei verschillende behoeften. Om deze behoeften dagelijks te kunnen vervullen, lopen zij tegen diverse problemen op. Veel 50-plussers zijn nog niet voldoende bekend met het internet en weten niet hoe dit voor hen kan werken. De online, maar vooral telefonische hulpdienst van ‘Van 50 plus voor 50 plus’ verbindt deze mensen met verschillende organisaties, bedrijven, praktijken en diensten.’

Wij, als fysiotherapie praktijk, vinden het belangrijk dat er samen draagvlak wordt gecreëerd om mensen binnen deze doelgroep zo goed mogelijk te helpen. Door deze samenwerking kunnen mensen ons beter vinden en kunnen wij door onze expertise op het gebied fysiotherapie voor ouderen de mensen helpen.

Wilt u meer weten over ‘Van 50 plus voor 50 plus’, klik dan hier

Wilt u meer over fysiotherapie voor ouderen, klik dan hier